Fotoshoots met paarden op het strand van Noord-Holland

Ben je op zoek naar een leuke en toffe ervaring met jouw paard? Ik vind het ontzettend leuk om jou en je paard(en) vast te leggen op het mooie brede strand van Noord-Holland. Terwijl jij heerlijk over het strand stapt, draaft of galoppeert leg ik jullie vast!

Waarom een Fotoshoot met je paard op het strand van Noord-Holland?

Het strand van Noord-Holland is goed geschikt voor een fotoshoot met je paard. Met een breed strand zandstranden, een fijne zee golven en een verfrissende wind creëren we samen mooie momenten om lang naar terug te kijken. Ik ben woonachtig naast het strand en ben bekend met het fotograferen van paarden op het strand. Dit vind ik ook echt een van de leukste dingen om te doen! Natuurlijk heb je ook genoeg tijd om te genieten van de omgeving!

Fotoshoots met paarden op het strand van Noord-Holland

Wat kun je verwachten bij een fotoshoot op het strand?

  1. Juiste timing: we hebben op het strand te maken met bepaalde regels. Zo is het strand in sommige maanden pas na 19.00 uur of voor 9.00 uur toegankelijk voor paarden. Ook heeft de zee een grote invloed op het strand. Ik zal kijken naar de verwachtingen voor de stand van het water tijdens het maken voor een afspraak van een fotoshoot op het strand.
  2. Flexibiliteit in locatie en tijd: ik probeer mij zo soepel mogelijk aan te passen ons aan jouw planning aan en ben flexibel wat betreft de locatie (evt. reiskosten kunnen wel in rekening gebracht worden). Of je nu ’s ochtends bij zonsopgang of ’s avonds bij zonsondergang wilt fotograferen, ik sta voor je klaar.
  3. Begeleiding voor jou en je paard: ik heb ervaring met het werken met paarden en zorg ervoor dat je paard maar ook jij je op je gemak voelt tijdens de fotoshoot. We nemen de tijd om een ontspannen sfeer te creëren, zodat we samen de mooiste momenten kunnen vastleggen.
  4. Diverse foto’s om uit te kiezen: ik ben een ontzettende perfectionist en doe er dan ook alles aan om het perfecte beeld te krijgen. Tijdens de fotoshoot laat ik ook regelmatig foto’s zien en kunnen we overleggen over ideeën.

Hoe reserveer je jouw fotoshoot op het strand van Noord-Holland?

Het boeken van jouw fotoshoot met paard op het strand van Noord-Holland is eenvoudig. Neem gerust contact op en dan bespreken we  jouw wensen en voorkeuren. Ik sta klaar om je te helpen bij het plannen van een onvergetelijke ervaring.